-


Over DOLORES  CANNON...........................................
 
 Dolores Cannon heeft in de afgelopen 45 jaar haar eigen technique ontwikkelt gebaseerd op Past life regressie hypnose. In de boeken die zij geschreven heeft verteld zij over de enorme veranderingen die zij zag bij clienten tijdens de sessies die zij gaf.
 
 

  ~~~~~~~~~~~~~~
                                               
 
 
Allerlei levensvragen kunnen in een sessie beantwoord worden. De QHHT techniek kenmerkt zich doordat er door middel van visualisatie naar een staat van bewust zijn wordt geleid, waarin men contact maakt met de herinneringen aan vorige levens.  ~~~~~~ 


 
Voor meer informatie over QHHT :  


*https://www.quantumhealingpractitioners.com/home


 
 
We hebben vrijwel allemaal vele levens geleefd op aarde   Dat deel van ons wat door al die levens heen aanwezig was heeft alle herinneringen van onze ziel opgeslagen en heeft daardoor toegang tot alle antwoorden.

We zijn zoveel meer dan we doorgaans beseffen en nu de sluiers voor ons bewustzijn  met de intrede in het nieuwe tijdperk dunner worden zijn steeds meer mensen in staat om zicht te krijgen  op de totaliteit van hun wezen, hun ziel.

 QHHT is een prachtige manier om dat tot stand te brengen.  In een meditatie zag ik ooit Ghandi die zei: "Verlichting is niet meer dan een sluier die wegschuift van ons bewustzijn..." En ik ontdek telkens opnieuw hoe die woorden ruimte scheppen in de kaders van ons bewustzijn . 

We komen steeds dichter bij het herontdekken van onze heelheid en QHHT is  een bijzonder mooie brug naar dat zich ontvouwende bewustzijn toe.
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Dolores heeft een serieboeken geschreven "De Convoluted Universe"  Oftewel, het universum dat opgerold ligt ( zoals de kundalini energie opgerold ligt in ons eerste chakra) . Ons volledige  potentieel kan zich ontvouwen door bewust te worden van de kracht die in dit opgerolde universum aanwezig is en wacht om uitgerold en ontdekt te worden.